NOTICIES-AppsToWin




Dijous 12 de juny, l'Escola va rebre l'empresa AppsToWin, productora de videojocs i aplicacions per a mòbils per fer un Focus-Group amb els alumnes dels Cicles formatius de Grau Superior DAM i de Grau Mitjà de Sistemes microinformàtics.

El CEO de l'empresa és en Liam Patton, famós productor de videojocs que ha treballat, entre d'altres, a empreses com Digital Legends, a més de ser exalumne de l’escola. En Liam va venir amb el seu equip de treball per tal de fer un Focus-Group amb l'objectiu d'analitzar un parell de jocs per tauletes i mòbils que estan a punt de sortir al mercat.
Bàsicament es tractava de monitoritzar alguns alumnes mentre jugaven a prototips de jo per tal de veure les reaccions i escoltar els comentaris que en feien. Al final, els feien una entrevista on els alumnes aportaven el seu punt de vista i suggeriments sobre imatge, escenari, jugabilitat, complexitat dels nivells...

L'estudi va durar unes tres hores. Tant l’empresa com els alumnes van quedar força satisfets de l’experiència i dels resultats obtinguts.

Els companys d'AppsToWin es van interessar molt per la tasca feta en el centre i van voler veure, de primera mà, alguns dels treballs (jocs per mòbils) fets pels alumnes a l'assignatura de programació multi-plataforma del cicle DAM de grau superior, i van quedar gratament sorpresos d'alguns d'aquests treballs.

Les dues institucions estudien un acord de col·laboració per tal que aquests professionals participin directament de l'escola pel que fa al Cicle DAM, ja existent a Mataró, i als nous cicles formatius DAM-ViOD d’EP Granollers i EP Balmes.

0 comentarios:

Publicar un comentario